BLOG

Használati útmutató a hufo térképhez

terkepblog
Több alkalommal is előfordult, hogy páran nem találtatok meg bizonyos funkciókat a honlapunkon (http://hufo.co.uk), ezért készítettünk egy amolyan “használati útmutató-t” a hufo térképhez és a honlapunkhoz, így reméljük mindenki megtalálja a keresett információkat a magyar termékekkel és a hufo pontokkal kapcsolatban.
Haladjunk is akkor szépen sorban:
  1. Nyelv beállítása:A honlapon a bal felső sarokban található a nyelv-választó, melyen a kívánt nyelvre kattintva (english/magyar) érhetjük el a honlap tartalmát az adott nyelven.

nyelvválasztó

2. A térkép: Click here to see the hufo points / Kattints a térképre a hufo pontokért gombra kattintva érhetjük el a térképet.

térképgomb

 

3. A térképen a + és a – jelre kattintva vagy az egér görgőjét használva tudunk a térképen közelíteni, illetve távolabbi nézetet elérni.

térképzoomtermékkategóriák

 

4. A térképen a hufo madarak jelölik a hufo pontok helyét. Ezek ugye olyan off-licence boltok, ahol a hufo csapat által magyar élelmiszerekhez lehet hozzájutni.

5. A különböző színű hufo madarak az adott boltokban található magyar termékek választékának a nagyságát jelölik.

6. A boltokról további információt tudhatsz meg, ha rákattintasz az adott boltot jelölő madárkára. Ilyenkor feljön egy buborék, mely megjeleníti az üzlet nevét és címét.

buborék

7. Termékek: a hufo termékkínálatát a Products / Termékek menüpontra kattintva találod. A termékek 12 fő kategóriába csoportosítva jelennek itt meg.

products

8. About hufo/Rólunk: Itt néhány rövid ismertetőt olvashatsz a hufo tevékenységéről.

aboutus

9. Shop Feedback/Bolt ajánló: A bolt ajánlóra kattintva egy kisebb doboz jelenik meg, ahol elküldheted nekünk a kedvenc boltod nevét és címét, ahová szeretnéd, ha eljuttatnánk a magyar élelmiszereket.

shopfeedback

10. Contact/Kapcsolat: itt találhatod az elérhetőségeinket, ha fel szeretnéd venni velünk a kapcsolatot.

contact

11. Blog: a hufo blogját érheted el ide kattintva, ahol további érdekességeket, információkat olvashatsz a magyar élelmiszerekről, a tevékenységünkről.

blog

Reméljük, most már mindenki meg fogja találni azt, amiért a honlapunkra látogat. Amennyiben mégsem sikerül, vagy hibás információ szerepel az oldalon, kérjük, hogy vedd fel a kapcsolatot bátran velünk, és mi is igyekszünk megválaszolni a kérdéseidet.
Ehhez használd a honlapon a Contact/Kapcsolat menüpontot, vagy írj nekünk a facebook oldalunkon, melyet itt találsz: http://facebook.com/hufoUK

Jó böngészést kívánunk!

hufo – Brings taste into your life

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé.

*

Translate »