Rólunk

Rólunk

Olyan magyarok, akik – akárcsak Ti – nagyot álmodtak és elindultak, hogy szerencsét próbáljanak. Hazánktól messze kerültünk, a hamuban sült pogácsa is elfogyott és az otthoni ízek is gyorsan elkezdtek hiányozni.
Hiszen úgy nőttünk fel, hogy édesanyánk főztjét ettük. Ehetünk mást, de a hazai az mégiscsak hazai. A recepteket beszereztük, de az alapanyagokat nem találtuk meg az angliai üzletek polcain.

Így fogalmazódott meg a célunk. Az Angliában élő magyarokat szeretnénk ellátni a hiányzó magyar élelmiszerekkel és magyar termékekkel.

A HUFO csapata azt szeretné, hogy a magyar termékek megvásárlása ne legyen gond többé számotokra, ne kelljen az otthon maradottakat megbízni csomag küldésével.
Ráadásul nem minden esetben tudják a családtagok utánunk küldeni a megkívánt ételt, mert a postai csomagban nem lehet biztosítani a megfelelő hőmérsékletet és az áru minőségét.

Ezért vagyunk mi, hogy elhozzuk számotokra a magyar konyha specialitásait. Legyen szó Piros Aranyról vagy Túró Rudiról.
Küldetésünk, hogy az Angliában élő magyar, illetve a más nyelvezetű, de a magyar élelmiszert és egyéb termékeket ismerő, és szerető lakosságot oly módon szolgáljuk ki, hogy az általunk képviselt termékek a legmagasabb minőségi szinten legyenek, a lehető legközelebb a vásárlóhoz, továbbá elérhető, a hazaihoz közeli árakon

Miért érdemes tőlünk vásárolnod?

A forró húsleves illata, a paprikás csirke zamata és egy pohár minőségi vörösbor? Ugye Neked is hiányoznak ezek az ízek, amióta kiköltöztél Angliába? Tudtad, hogy elérhető a hazai eperlekvár a nagyi kamrájától 2000 kilóméterre is? A HUFO azért jött létre, hogy a hazai termékek beszerzése többé ne okozzon gondot számodra.

 

Hiszen kicipelni sem tudsz mindent magaddal igaz? Ráadásul a hozzánk csatlakozott helyi és jól ismert boltokból olcsóbban juthatsz azokhoz a magyar termékekhez, melyeket drága költségeden kiutaztatnál.

 

Ha imádsz főzni, de eddig gondot okozott a magyarországi alapanyagok beszerzése, például a gulyáskrém vásárlása, akkor jó helyen jársz. Nyűgözd le angol barátaidat egy autentikus magyar ebéddel, de feltétlenül hörpintsetek előtte egy kis pálinkát is étvágygerjesztőnek!

 

Hozd közelebb az otthonod a magyar konyha specialitásaival és enyhítsd honvágyad elérhető áron!

Kerülj fel a térképére a szolgáltatásoddal!

Légy Te az egyik Pont a térképen!

Hirdesd terméked, szolgáltatásod Angliában a HUFO térképének segítségével! Lehetsz személyi edző, magántanár vagy bármilyen vállalkozó, használd ki a HUFO követőtáborát önmagad megismertetésére és új ügyfelek szerzésére!

 

Légy azonnal látható a térképen, így könnyen eljutnak hozzád potenciális ügyfeleid!

 

Ha bővebb leírást adsz magadról, akkor növeled a bizalmat az érdeklődőben illetve szegmentálod is őket! Így biztosan az talál rád, akit szeretnél.

 

Add meg elérhetőségeid az adatlapon a könnyebb elérhetőségért!

 

Adj ötletet a kiköltözőknek! Lehet, hogy még nem is tudják, hogy magyar anyanyelvű angoltanárok is vannak a környékükön!

Partnereink

Translate »