BLOG

9+1 érv, hogy miért érdemes hufo –s terméket választani

nemtom26
  1. A hufo 100%-ig csak magyar, hazai termékekkel foglalkozik.

  2. A hufo csak a jól ismert, illetve legmegbízhatóbb hazai gyártókat képviseli, így a termékek az otthon megszokott, magas minőségben érhetőek el.

  3. Mivel közvetlenül a gyártók szállítanak számunkra, ezért a termékekhez a lehető legalacsonyabb áron jutunk hozzá, ezáltal a bolti árakat is alacsonyan, a hazai árakat megközelítve tudjuk tartani.

  4. Angliában jelenleg már több mint 160 boltban (hufo pontban) vagyunk elérhetőek, és igyekszünk ezt a számot növelni, hogy ne kelljen messzire menni egy kis hazai finomságért.

  5. Ha hufot vásárolsz, azzal a legális magyarországi exportot támogatod.

  6. Ha hufot vásárolsz, azzal a hazai vállalkozásokat is támogatod (gyártók, szállítók).

  7. Ha hufot vásárolsz, magyart vásárolsz: goo.gl/IRhjTP 

  8. A termékeink jelentős részén fel van tüntetve a logónk, a hufo madárka, ami garancia arra, hogy a termékek a fenti állításoknak 100%-ban helyt állnak. Így ha ezt a logót látod, biztos lehetsz abban, hogy nem leszel átverve.

  9. A hufo megad minden lehetőséget arra, hogy a vásárlók információhoz jussanak a termékekkel vagy a boltokkal kapcsolatban: honlapunkon (http://hufo.co.uk/), facebook adatlapunkon (http://facebook.com/hufoUK/), valamint a honlapunkon található térképünkön (http://hufo.co.uk/map/) igyekszünk minden felmerülő kérdésre választ adni.

+1.  Túró Rudi: http://goo.gl/fSb3Je 🙂

Translate »